Imagination is
more important
than knowledge.

– Albert Einstein –

Waarom NLP coaching?

Misschien heb je op dit moment te kampen met stress, oververmoeidheid of een kort lontje. Of ervaar je bijna continue spanning of onzekerheid en ben je burn out of overspannen. Het kan ook zijn dat je twijfelt over je carrière of over hoe het thuis gaat. Misschien heb je verdriet of zorgen. Goed voor jezelf, je lijf en je geest zorgen helpt bij het omgaan met deze uitdagingen. Gezond leven en geluksmomenten creëren is belangrijk. Soms lukt dit niet meer zelf en is er hulp nodig om weer vooruit te komen. Individuele coaching helpt dan. Een coach doorziet namelijk de blinde vlekken waar jij je niet bewust van bent. 

Doordat ik zelf een juridische achtergrond heb, waaronder ervaring in de advocatuur, begrijp ik je goed en kan ik je effectief helpen. Dus ben je advocaat, advocaat stagiaire, rechter, bedrijfsjurist, notaris, kandidaat notaris, HR jurist of heb je een andere juridische functie? Hier bij Bardoel Coaching ben je op de juiste plek. 

Voor een vrijblijvende intake laat je je gegevens achter via het contactformulier. De intake is vaak binnen een week al mogelijk.

Meer weten over wat coaching je kan opleveren?
Of over het verloop van het coachtraject?
Lees dan verder op deze pagina en download hieronder desgewenst de beschrijving van het coachtraject. 

Met coaching vinden juristen antwoorden op deze vragen:

 • Hoe krijg ik weer energie in mijn lijf?
 • Hoe zorg ik dat mijn stress verdwijnt?
 • Hoe herstel ik van mijn burn out (symptomen)?
 • Hoe krijg ik weer lol in mijn werk?
 • Wat zijn mijn blinde vlekken waardoor ik niet verder kom?
 • Hoe bewaak ik mijn grenzen?
 • Hoe houd ik een goede ‘work-life balance’?
 • Hoe kan ik mijn relaties verbeteren?
 • Hoe voorkom ik dat ik overspannen raak?
 • Hoe ga ik om met klachten die duiden op (aanstaande) burn out of overspannenheid?
 • Hoe ontdek ik mijn passie?

De coaching gebeurt op basis van NLP.

Life is not the way
it is supposed to be.
It is the way it is.
The way you cope
with it, is what makes
the difference.

– Virginia Satir –

Coaching is mogelijk op mijn coachlocatie in Gassel of op een andere samen met jou gekozen locatie. Bijvoorbeeld dichter bij huis, kantoor of buiten. 

Wandelen zorgt voor de aanmaak van dopamine. Daarom is wandelcoaching goed. Wil je dit proberen? Dan kiezen we samen een geschikte plek.

Werkwijze

Coaching begint met je behoefte in kaart brengen; wat wil je bereiken? Anders gezegd: wanneer ben je tevreden?

We kunnen zittend praten, maar ook wandelend. Ruimtelijke oefeningen worden soms ingezet om inzicht te krijgen. Thuisopdrachten behoren ook weleens tot het traject. Hoe jouw coachtraject zal verlopen, ligt vooraf niet vast. Wel zijn er bepaalde fasen die we doorlopen. Meer hierover is te lezen in de beschrijving van het coachtraject dat je hieronder desgewenst kunt downloaden.

Een coachgesprek duurt anderhalf uur. Mensen ervaren soms al na één gesprek verandering, soms zijn meerdere gesprekken nodig. De intake is kosteloos.

Voor een eventuele vergoeding door de zorgverzekeraar of werkgever overleg je het beste rechtstreeks met hen.

Bij coaching en trainingen van Bardoel wordt gebruik gemaakt van NLP.

Incompany coaching

Coaching op kantoor bij de coachee. 

Desgewenst kan de coach met verschillende coachees van één organisatie of afdeling sessies op dezelfde dag hebben. Dan geldt een gereduceerd coachtarief. 

Groot voordeel is de impuls tot positieve verandering van de organisatiecultuur doordat meerdere collega’s in dezelfde periode nieuwe inzichten opdoen en persoonlijk groeien. Er is meer reflectie op eigen handelen en er is meer begrip voor andermans gedrag.

Begrip over en weer creëert ruimte voor veranderingen op de werkvloer. 

Coaching van mensen op managementniveau, zoals teamleiders, partners of bestuurders, kan eveneens een grote impact op de werkvloer hebben en heeft bovendien vaak een duurzaam karakter.

Neem contact op als je de mogelijkheden en kosten van incompany coaching voor jouw team, afdeling of organisatie wilt weten. 

MET BARDOEL BEN JE IN ONTWIKKELING