Communiceer nog doeltreffender

Laat (echt) horen wat je zegt.

Duur:              

2 dagen (9.30 – 17:00 uur)

Data en locatie*:

2020 2021

di 3 november & di 24 november 2020

Utrecht

do 7 januari & do 28 januari 2021

Gassel (N-Br)**

ma 10 mei & ma 31 mei 2021

Utrecht

ma 20 september & ma 11 oktober 2021

Gassel (N-Br)

Wat leer je?

  • wat jij kunt doen om gesprekken nog effectiever te laten verlopen
  • hoe je jouw doel van het gesprek bereikt
  • wat jou mogelijk belemmert in je communicatie
  • hoe je nog beter contact maakt

Beschrijving training

Je oefent je communicatieve vaardigheden zodanig dat je na afloop direct positieve effecten van de training ervaart. Je zult meer leiderschap ervaren in je communicatie bij je werk, zoals bij cliëntbesprekingen, collegiaal overleg, zittingen, onderhandelingen, samenwerkingen en leiderschap.

In deze praktische training leer je doelgericht te communiceren in je werk en daar buiten. Om goed met mensen te kunnen communiceren, is verbinding nodig. Goed contact. Maar hoe maak je goed contact met bijvoorbeeld mensen die het bloed onder je nagels vandaan halen? Mensen die er andere normen en waarden op na houden? Die andere belangen hebben? Hoe blijf je professioneel in communicatie terwijl je emoties voelt opkomen?

Doordat je in de training leert om je eigen doel voor ogen te houden, wordt je flexibel in je communicatie. Een goede communicator onderscheidt zich van anderen door diens flexibiliteit. In de training leer je realistische haalbare doelen stellen en je leert goed contact te maken.

De training is gebaseerd op de praktisch toepasbare methodes van Neuro Linguïstisch Programmeren.

Doelgroep

Zowel ervaren als beginnend juristen zoals advocaten, rechters, notarissen, bedrijfsjuristen en juristen in andere functies, die willen groeien in hun communicatieve vaardigheden.

De samenstelling van de groep heeft invloed op het leereffect. Diversiteit onder de groepsleden heeft doorgaans een positief effect, zoals ervaren en beginnend, management en uitvoerend, mannen en vrouwen, jongere en oudere mensen, verschillend opleidingsniveau, etc.

Andere samenstellingen, zoals een trainingsgroep met collega’s van één afdeling of een groep met juristen met gelijkwaardige posities, zijn bespreekbaar.

De trainer(s)

De training wordt verzorgd door mr. Loes Bardoel. Zij is 17 jaar werkzaam geweest als jurist, waaronder jarenlang als advocaat en docent, en is gecertificeerd coach en trainer. Zij is gespecialiseerd in Neuro Linguïstisch Programmeren.

Kosten:           

€ 995,- ex btw

*Liever een andere locatie? Deze training kan ook incompany op jouw kantoor of elders worden gegeven.
Vraag naar de mogelijkheden en voorwaarden.

**Onze locatie in Gassel is per auto bereikbaar. Geen OV.