Maatwerk trainingen

Voor wie

Voor organisaties waar juristen, advocaten, rechters en andere werkzaam zijn, ontwikkel ik op maat gemaakte opleidingen en opleidingstrajecten op het gebied van Persoonlijk Leiderschap. De intentie is de deelnemers NLP vaardigheden aan te leren zodat zij zelfredzaam worden in iedere uitdagende (werk)situatie. 

De mogelijkheden

Ik kom graag vrijblijvend naar geïnteresseerde kantoren en organisaties toe om de mogelijkheden van maatwerk- en/of incompanytraining te bespreken. Ik ben altijd benieuwd naar nieuwe, andere wegen om het (werk)geluk van mensen te vergroten en denk daarom graag mee met leiders en juristen die zichzelf en hun collega’s graag op communicatief of mentaal vlak willen ontwikkelen. Mijn enthousiasme voor mijn vak maakt dat ik me richt op kansen en groei. En dat zie je terug in mijn trainingen.

Ik denk graag met u mee. 

Belangrijk bij het ontwikkelen van trainingen

Bij het ontwikkelen van maatwerktrainingen spelen vragen een rol zoals:

  • Wat wil de opdrachtgever met de training bereiken in de organisatie?
  • Wanneer is de opdrachtgever tevreden?
  • Wanneer is de trainee tevreden?
  • Welke leermiddelen kunnen worden ingezet?
  • Hoeveel tijd is beschikbaar voor de training?
  • Hoeveel PO-punten moeten behaald worden?
  • Welke locatie is gewenst?
  • Welk budget is beschikbaar?

Ik denk graag mee over de ideale training. Veel is mogelijk.

Samen met Bardoel de ideale training 
creëren voor professionele groei.

Incompany

Mijn vaste trainingen zijn ook als incompany-training af te nemen. Ik bespreek graag de mogelijkheden.

MET BARDOEL BEN JE IN ONTWIKKELING