Imagination is
more important
than knowledge.

– Albert Einstein –

Waarom een NLP coach voor juristen?

Je hebt klachten zoals stress, vermoeidheid of verdriet

Misschien heb je op dit moment te kampen met stress, oververmoeidheid of een kort lontje. Of ervaar je spanning of onzekerheid, of voel je je overspannen of burn out. Het kan ook zijn dat je twijfelt over je carrière of over hoe het thuis gaat. Misschien heb je verdriet of zorgen. Soms lukt het niet om zelf goed om te gaan met deze uitdagingen en kun je wat hulp gebruiken om weer vooruit te komen. Individuele coaching helpt. Als NLP coach voor juristen zie ik de blinde vlekken waar jij je niet bewust van bent. Ik help je te onderzoeken welke stappen je vervolgens het beste kunt zetten. 

Coach met juridische achtergrond

Doordat ik zelf een juridische achtergrond heb, waaronder ervaring in de advocatuur en rechtspraak, begrijp ik je goed. En doordat ik ben opgeleid tot deskundig NLP coach voor juristen kan ik je effectief helpen. Ik ken je wereld, je hoeft niet veel uit te leggen. We kunnen snel tot de kern komen van wat jou tegenhoudt.

Ben je advocaat, advocaat stagiaire, rechter, bedrijfsjurist, notaris, kandidaat notaris, HR jurist of heb je een andere juridische functie? Bij mij ben je op de juiste plek. Ook als je (inmiddels) een andere, niet juridische functie bekleed, kan ik je goed ondersteunen. 

Zo neem je vrijblijvend contact op

Voor een vrijblijvende intake laat je je gegevens achter door te klikken op de knop ‘neem contact op’ en in het formulier je verzoek en gegevens te vermelden. De intake is vaak binnen een week al mogelijk.

Meer weten over wat praten met een NLP coach voor juristen zoals ik je kan opleveren? Of over het verloop van het coachtraject bij mij? Lees dan verder op deze pagina en download hieronder desgewenst de beschrijving van het coachtraject. 

Met een NLP coach vind je antwoorden op deze vragen:

 • Hoe krijg ik weer energie in mijn lijf?
 • Hoe zorg ik dat mijn stress verdwijnt?
 • Hoe herstel ik van mijn burn out (symptomen)?
 • Hoe krijg ik weer lol in mijn werk?
 • Wat zijn mijn blinde vlekken waardoor ik niet verder kom?
 • Hoe bewaak ik mijn grenzen?
 • Hoe houd ik een goede ‘work-life balance’?
 • Hoe kan ik mijn relaties verbeteren?
 • Hoe voorkom ik dat ik overspannen raak?
 • Hoe ga ik om met klachten die duiden op (aanstaande) burn out of overspannenheid?
 • Hoe ontdek ik mijn passie?

De coaching gebeurt op basis van NLP.

Gratis intake NLP coach
Life is not the way
it is supposed to be.
It is the way it is.

The way you cope
with it, is what makes
the difference.

– Virginia Satir –

Coaching is mogelijk op mijn coachlocatie in Gassel of op een andere samen met jou gekozen locatie. Bijvoorbeeld dichter bij huis, kantoor of buiten. 

Wandelen zorgt voor de aanmaak van dopamine. Daarom is wandelcoaching goed. Wil je dit proberen? Dan kiezen we samen een geschikte plek.

Werkwijze

Coaching begint met je behoefte in kaart brengen; wat wil je bereiken? Anders gezegd: wanneer ben je tevreden?

We kunnen zittend praten, maar ook wandelend. Ruimtelijke oefeningen worden soms ingezet om inzicht te krijgen. Thuisopdrachten behoren ook weleens tot het traject. Hoe jouw coachtraject zal verlopen, ligt vooraf niet vast. Wel zijn er bepaalde fasen die we doorlopen. Meer hierover is te lezen in de beschrijving van het coachtraject dat je hieronder desgewenst kunt downloaden.

Een coachgesprek duurt anderhalf uur. Mensen ervaren soms al na één gesprek verandering, soms zijn meerdere gesprekken nodig. De intake is kosteloos.

Voor een eventuele vergoeding door de zorgverzekeraar of werkgever overleg je het beste rechtstreeks met hen.

Bij coaching en trainingen van Bardoel wordt gebruik gemaakt van NLP.

Incompany NLP coach

Een vaste coach voor de medewerkers. 

Individuele coaching op kantoor bij de coachee of elders, buiten kantoor.

Voordeel is de impuls tot positieve verandering van de organisatiecultuur doordat meerdere collega’s in dezelfde periode nieuwe inzichten opdoen en persoonlijk groeien. Er is meer reflectie op eigen handelen en er is meer begrip voor andermans gedrag.

Begrip over en weer creëert ruimte voor veranderingen op de werkvloer. 

Coaching van mensen op managementniveau, zoals teamleiders, partners of bestuurders, kan eveneens impact op de werkvloer, de cultuur, hebben en heeft bovendien vaak een duurzaam karakter.

Neem contact op als je de mogelijkheden en kosten van incompany coaching voor jouw team, afdeling of organisatie wilt weten. 

MET BARDOEL BEN JE IN ONTWIKKELING