Introductietraining NLP

Kennismaking voor advocaten, rechters en juristen die méér willen.

Duur:              

8 uur (9:30 – 17:30 uur)


Data en locatie*:                     

2021 2022

do 4 maart 2021 PILOT
online

Nader te bepalen.

Wat leer je?

  • wat NLP is (Neuro Linguïstisch Programmeren)
  • waarom NLP zo nuttig is voor advocaten, rechters en juristen
  • wat de positieve effecten zijn van toepassen van NLP in je werk
  • hoe NLP je nog meer in je kracht zet

Beschrijving training

Tijdens de training krijg je inzicht in de essentie, de basis van de structuur en de basis van het gebruik van NLP in jouw juridische praktijk. Je krijgt antwoord op de vraag NLP wat kun je ermee? Je krijgt gelegenheid zelf te oefenen met medecursisten zodat je het effect van NLP ervaart.

Beheersing van Neuro Linguïstisch Programmeren stelt je in staat je emoties en gedachten nog nuttiger te gebruiken. Dit maakt je mentaal nog sterker. Je leert je doelen effectiever te bereiken en je communiceert nog fijngevoeliger. Je bent bijvoorbeeld doelgerichter in cliëntgesprekken, overleg met collega’s, partners, raadsheren, tijdens zittingen en onderhandelingen. Je ervaart nog meer controle over de gesprekken die je voert en je bent nog beter in staat om de gesprekken zinvoller en effectiever te maken.

NLP is een vorm van praktische psychologie met een overzichtelijke structuur. De structuur bestaat uit een aantal eenvoudige stappen aangevuld met effectieve gereedschappen. De stappen en gereedschappen zijn op logische wijze met elkaar verbonden. Deze krachtige methode is voor juristen eenvoudig te leren en toe te passen doordat toepassing van NLP in zekere zin vergelijkbaar is met de juridische analyse van een casus. Bij goede beheersing van NLP ervaar je de positieve effecten ervan dagelijks. 

Deze introductietraining is een kennismaking met NLP; voor beheersing is deelname aan verdiepingscursussen nodig.

Doelgroep

Advocaten, rechters en juristen met minimaal 5 jaar werkervaring.

De samenstelling van de groep heeft invloed op het leereffect. Diversiteit onder de groepsleden heeft doorgaans een positief effect, zoals management en uitvoerend, mannen en vrouwen, jongere en oudere mensen en mensen met verschillend opleidingsniveau.

Andere samenstellingen, zoals een trainingsgroep met collega’s van één afdeling of een groep met juristen met gelijkwaardige posities, zijn bespreekbaar.

De trainer(s)

De training wordt verzorgd door mr. Loes Bardoel. Zij is 17 jaar werkzaam geweest als jurist, waaronder jarenlang als advocaat en docent, en is gecertificeerd coach en trainer. Zij is gespecialiseerd in Neuro Linguïstisch Programmeren.

Kosten:           

€ 495,- ex btw

* Liever een andere locatie? Deze training kan ook incompany op jouw kantoor of elders worden gegeven. Vraag naar de mogelijkheden en voorwaarden.

** Onze locatie in Gassel is per auto bereikbaar. Geen OV.