Introductietraining NLP

Kennismaking met NLP voor advocaten, rechters en juristen die meer succes en werkgeluk willen en een grotere impact willen maken.

Duur:              

4 uur (9:00 – 13:00 uur)

Data en locatie*:      op aanvraag               

Wat leer je?

  • wat NLP is (Neuro Linguïstisch Programmeren)
  • waarom NLP zo nuttig is voor advocaten, rechters en juristen
  • wat de positieve effecten zijn van toepassen van NLP in je werk
  • hoe NLP je nog meer in je kracht zet

Beschrijving training

Tijdens de training krijg je inzicht in de essentie, de basis van de structuur en de basis van het gebruik van NLP in jouw juridische praktijk. Je krijgt antwoord op de vraag NLP: wat kun je ermee? Je krijgt gelegenheid te oefenen met medecursisten zodat je het effect van NLP ervaart.

Beheersing van Neuro Linguïstisch Programmeren stelt je in staat je emoties en gedachten nog nuttiger te gebruiken. Dit maakt je mentaal nog sterker. Je leert je doelen effectiever te bereiken en je communiceert nog fijngevoeliger. Je bent bijvoorbeeld doelgerichter in cliëntgesprekken, overleg met collega’s, partners, raadsheren, tijdens zittingen en onderhandelingen. Je ervaart nog meer controle over de gesprekken die je voert en je bent nog beter in staat om de gesprekken zinvoller en effectiever te maken.

NLP is een vorm van praktische psychologie met een overzichtelijke structuur. Die bestaat uit een aantal eenvoudige stappen aangevuld met effectieve gereedschappen. Deze zijn op logische wijze met elkaar verbonden. Deze krachtige methode is voor juristen eenvoudig te leren en toe te passen doordat toepassing van NLP in zekere zin vergelijkbaar is met de juridische analyse van een casus. Bij goede beheersing van NLP ervaar je de positieve effecten ervan dagelijks. 

Deze introductietraining is een kennismaking met NLP; voor beheersing is deelname aan één van de basisopleidingen nodig.

Doelgroep

Advocaten, rechters en juristen.

De trainer(s)

De training wordt verzorgd door mr. Loes Bardoel. Zij is werkzaam geweest als advocaat, jurist bij de rechtspraak, rechtendocent en als adviseur bij SSR bij de opleidingen voor rechters. Ze is gecertificeerd coach en trainer en gespecialiseerd in Neuro Linguïstisch Programmeren.

Kosten:           

€ 195,- ex btw