Gewoon, als juristen onder elkaar.

Als advocaat en jurist was ik vooral bezig met het uitvogelen van juridische zaken. Welke wetgeving is van toepassing op deze zaak, is er recente jurisprudentie over dit leerstuk of interessante wetenschappelijke artikelen? En tussendoor hierover communiceren met mijn cliënt, de wederpartij en in processtukken met de rechter.

Waar ik moeite mee had in mijn werk, waren veelal de randzaken. Hoe ga ik om met stress van hoge werkdruk? Hoe ga ik om met veeleisende cliënten? Welke carrièrestappen wil ik zetten, wat betekent dat voor mijn positie op kantoor? Hoe steek ik een jurisprudentieoverleg in? Hoe behaal ik mijn omzettarget terwijl ik tegelijkertijd een reële tijdbesteding aan mijn cliënt presenteer? Hoe ben ik zowel op kantoor als thuis 100% betrokken?

Ik bleef maar zitten met deze vragen. Vond geen duurzame antwoorden. Wist niet waar ik ze moest zoeken. Inmiddels weet ik dat wel.

Heb je ook vragen die telkens weer bij je opspelen? Ik help je graag om antwoorden te vinden. Tijdens een gratis kennismakingsgesprek ontdek je al snel wat sparren met mij je gaat opleveren. Geen zweverig gedoe. Gewoon in een relaxte omgeving praten als juristen onder elkaar. En meteen een goeie stap vooruit zetten. 

Gratis kennismakingsgesprek? Mail me even: loes@bardoelcoaching.nl